INFORMATIE

Tijden en datum

Tussen 13:00 – 23:00 op 27 juli 2024 gaat Hardclassics Festival plaatsvinden bij de Ven in Spaarnwoude. We sluiten de toegangsdeuren om 20:00 uur dus kom op tijd!

Minimumleeftijd

Dit evenement is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Vergeet niet je identiteitsbewijs mee te nemen!

Betalen

Tijdens de events kun je drank- en etenswaren alleen betalen met munten/consumptie-pas en niet met contant geld. Munten zijn verkrijgbaar bij een centraal verkooppunt op het terrein. Hier kun je zowel met contant geld als met pin betalen.

Lockers

Er zijn (tegen betaling) lockers aanwezig op de locatie.

Parkeren

(Betaald) parkeren is mogelijk rondom de locatie.

Bereikbaarheid

De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Gebruik het adres De Ven, 1981 LW Spaarnwoude.

Partybussen

Onbezorgd met de bus naar Hardclassics Festival? Onze partner Eleven Travel helpt jou hier graag bij!

Kies een opstapplaats bij jou in de buurt, vraag een eigen opstapplaats aan vanaf 7 personen of organiseer een eigen busreis als je met een groep van 20 personen of meer bent. Voor groepen hebben ze leuke beloningen, zoals gratis bus- en entreetickets voor Hardclassics! Ga voor meer informatie naar de website van Eleven Travel!

Medicijnen en Allergieën

Wil jij eigen eten/drinken meenemen naar het festival ivm een voedselallergie of op medische gronden? Heb jij medicijnen nodig tijdens het event? Dat is geen probleem, wanneer je in het bezit bent van een medische verklaring, medicatie overzicht of voorschriften (matchend met jou ID kaart).

Beveiliging & EHBO

Tijdens het event zijn er beveiligers en ehbo’ers aanwezig op het terrein. Zij dragen bij aan een veilig verloop van de dag/nacht. Luister goed naar de instructies van beveiligingspersoneel, het ehbo-team en de organisatie. Bij de entree zal iedereen gecheckt worden door het beveiligingspersoneel.

TICKETS

We raden je af om tickets via derden te kopen, wij kunnen hier namelijk niet de echtheid van garanderen. Heb je vragen over je ticket? Neem dan contact op met onze ticketprovider Eventgoose

Huisregels & Algemene voorwaarden

– Tijdens het event kunnen bezoekers gefouilleerd worden mits daar noodzaak voor is.

– Bij het betreden van het evenemententerrein verklaart men kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met de huisregels zoals deze gelden tijdens het evenement.

– Bezoekers onder invloed worden geweigerd.

– Geen ID is geen toegang.

– Leeftijd van bezoekers is vanaf 18 jaar.

– Het is verboden om eten, alcohol, drank, flessen, blikjes, glaswerk en drugs of etenswaren mee te nemen op het evenemententerrein. Evenals deodorant, nagelvijlen, scharen en andere scherpe voorwerpen.

– Handel in en/of gebruik van (soft/hard) drugs is ten strengste verboden. Bij overtreding wordt de politie gealarmeerd.

– Alle hard- en softdrugs wordt in beslag genomen.

– Bezoekers betreden en wonen het event op eigen risico bij.

– De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade aan eigendommen en/of goederen van de bezoekers.

– Aanwezigen stemmen in met het vastleggen van zichzelf op beeld- en geluidsdragers en de openbaarmaking hiervan.

– Op en rond het evenementen terrein ben je verplicht aanwijzingen op te volgen van de organisatie dan wel beveiligingspersoneel of andere medewerkers.

– De organisatie kan bezoekers de toegang weigeren.

– Overtreding van de huisregels kan uitzetting tot gevolg hebben.

– Club colors zijn niet toegestaan bv uitlatingen van voetbalclubs en/of motorclubs.

– Bij het overtreden van de huisregels kun je geen restitutie ontvangen van jouw toegangsbewijs.

– Gekochte consumptiemunten tijdens een event zijn alleen geldig tijdens de aangekondigde openingstijden van het evenement.

– Gekochte consumptie munten worden niet retour genomen en zijn niet inwisselbaar tegen geld.

 De algemene voorwaarden kunnen HIER gelezen worden